BELGISCH BEDRIJF

ONZE VISIE

Healties is een dynamisch Belgisch bedrijf dat zijn oorsprong vindt in de overtuiging dat natuurlijke ingrediënten de sleutel kunnen zijn tot een betere gezondheid.

Onze toewijding aan kwaliteit en welzijn komt tot uiting in elk supplement dat we produceren.

Met een basis in geavanceerd onderzoek en een passie voor natuurlijke gezondheid, ontwerpen we onze producten voor iedereen die zijn welzijn wil verbeteren.

Ons assortiment is het resultaat van zorgvuldig onderzoek en een diepgaande kennis van bio-actieve stoffen. Elk ingrediënt is zorgvuldig geselecteerd op basis van zuiverheid en effectiviteit, zodat onze klanten altijd het beste van de natuur ontvangen.

Innovatie staat bij ons hoog in het vaandel, en we zijn continu op zoek naar nieuwe manieren om de gezondheid van onze klanten te verbeteren.

Bij Healties staan duurzaamheid en ethische verantwoordelijkheid centraal in onze bedrijfsvoering. Van inkoop tot productie, we streven naar minimale impact op het milieu en maximale positieve impact op de gezondheid van onze klanten.

De positieve feedback en de succesverhalen van onze klanten zijn ons grootste compliment en drijfveer. We zijn trots op ons werk en blijven ons inzetten voor uitmuntendheid, met als doel een gezonder leven voor iedereen.

Healties Voedingssupplementen: Nele

Aangename kennismaking

Maak kennis met Nele, onze klinisch psycho-neuro-immunoloog bij Healties. Als deel van ons expertteam draagt zij bij aan de ontwikkeling van hoogwaardige, wetenschappelijk onderbouwde voedingssupplementen.

Nele’s gespecialiseerde kennis versterkt ons streven naar welzijn en gezondheid, waarbij ze samen met collega’s werkt aan betrouwbare en effectieve supplementen.

Blijf op de hoogte van tips, advies en nieuws over gezond leven

Schrijf je in voor de Healties nieuwsbrief en/of volg ons op social media.